YES – Endelig kom den!

Bjørn Andre Hagen
Please follow and like us:
Pinterest

Da kom endelig isåfall den elektroniske formelle diplomen på Professional Photography, papir utgaven må sendes per post og kommer nok etterhvert. Med 100% riktig innen for en gitt tidsramme gies også karakteren «Distinction» som er beste mulige karakter

Shaw Academy Professional Higher Diploma – EQF Level 5 Equivalent. Denne er direkte sammenlignbar over hele kloden fra både et akademisk, profesjonelt og yrkesmessig perspektiv. EQF Level 5 tilsvarer en Associate Degree (USA), AQF Level Six (Australia), NQF Level Six (Sør-Afrika) og OQF Level Eight (Canada). European Qualifications Framework oppmuntrer livslang læring ved å fremme validering av utdanning og ved å bench markere mot det samme og skape en tilsvarende kvalifikasjon slik at de høyeste standarder overholdes.

 

Bjørn Andre Hagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »
error: Content is protected !!