Butikk

Vi kan levere bilder i mange format og på diverse trykk. Man kan kjøpe både elektroniske filer, med og uten vannmerke fra BAPhoto i flere forskjellige størrelser.

Elektronisk:

  • Full format 24-42 M, PNG format (5984×3977 – 7933×5289 piksler)
  • Full HD, JPG format (1920×1280 piksler)
  • Lav oppløsning, JPG format til for eksempel Power Point eller Web – 1024 x 768 piksler

Ønsker man dette i levert ferdig innrammet trykker vi selv opp til 329 × 483 mm her og kan levere på mange typer rammer.
Utskrift leveres av en Canon imagePROGRAF PRO-300 og skrives ut på på Professional Luster fotopapir, med Luster fotopapir har man en tekstur i papiret på samme måte som et lerret. Kan etter ønske leveres på matt, eller glossy ark også. Bruker kun Canon original papir som garanterer foto kvalitet i mange år fremover.

Bruker som regel kvalitets rammer med ekte glass fra BGA Fotobutikk, for se på deres utvalg se her https://www.bgafotobutikk.no/

Personlig foretrekker jeg uten passepartout men kan leveres i både større og mindre rammer både med og uten passepartout. Alle bilder kan også selvsagt leveres i sort-hvit hvis ønskelig.

    Frame

I samarbeid med profesjonelle trykkerier kan vi også levere på:

  • Bilde på akrylglass
  • Bilde på glanset papir med og uten ramme, i mange forskjellige format og papir typer
  • Bilde på lerret

Rammer kan levers etter ønske (begrenset utvalg)

Foto poster i mange format og størrelser

Sunset over Melsomvik

 

Prisene er til selvkost som prinsipp og derfor også svært konkurranse dyktige.
Indikasjon for pris 329 × 483 mm  uten ramme begynner på 1000,- NOK og inklusiv ramme på 1500,- NOK eks. Mva. og frakt. Dette er veiledende priser  og vil kunne variere.

Bruk kontakt siden her til å sende inn en forespørsel så svarer vi med pris inklusiv mva. og frakt, husk å nevne navnet på bildet, dette vises i øvre venstre hjørnet når man åpner bildet i galleriene.

Du forplikter deg ikke til noen ting før du svarer på tilbudet sendt tilbake til deg, her sender du kun inn en forespørsel.

baphoto logo_share

Translate »
Pinterest
Pinterest
Pinterest
error: Content is protected !!